Luxe kamer Beleza

Beleza is een luxe kamer van 24 m² met een zitplek en wandtafel met stoelen binnen. De airco zorgt voor de nodige verkoeling. Er is een ruime inloopdouche en een afgesloten ruimte met wandtoilet. Naast de goede box-spring is er voldoende bergruimte en staat er een koelkast en een Nespresso-machine evenals een waterkoker en andere benodigdheden waarmee een heerlijk ontbijt gemaakt kan worden. Natuurlijk kan er gebruik gemaakt worden van de BBQ plek in de tuin. Buiten is er een royaal eigen houten terras met een natuurlijke afscheiding voor voldoende privacy. Er staat een eet setje en een ook paar relax stoelen.

De tuin heeft een heerlijk zwembad met voldoende ligstoelen en een BBQ ruimte met eethoek. Daarnaast zijn er meerdere plekken om te kunnen relaxen in alle privacy. Vanwege onze kleinschaligheid zijn er maximaal 8 andere gasten aanwezig. De auto staat geparkeerd op het afgesloten terrein.

Beleza heeft high-speed glasvezel internet voor persoonlijk vermaak, maar ook kan er vanuit hier dus goed gewerkt worden.

Naar Casa Oleander
Naar appartement Beach
Naar appartement Zen
Naar appartement Cosy
Naar kamer Beleza