Activiteiten

Drie gangenmenu

Elke woensdag  (van mei tot oktober) is er een eetavond heerlijk onder het afdak van onze casa. U schuift dan bij ons aan de tafel en kunt u genieten van een culinair drie-gangen diner en van elkaars gezelschap onder het genot van Portugese wijn of ander drankje.  Deze avond  gaat door bij een minimale aanmelding van vier personen Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en uiteraard vegetarisch of andere opties zijn mogelijk. Het diner kost 35 euro incl. drank en nog koffie met wat lekkers na. Deze avonden zijn uiteraard op vrijwillige basis. We beginnen in mei en eindigen in oktober en kijken dan vooral of de avonden warm genoeg zijn om buiten te zitten. 

Golfen

In de Algarve is een fantastische ervaring. Er zijn ontzettend veel mooie banen in de directe omgeving van onze Casa maar ook verder naar het oosten en westen zijn er ongekend veel banen. Er zijn ook shops waar men alle benodigde spullen kunt huren. Hoe fijn om in de winter als hier volop de zon schijnt nog te kunnen spelen tegen lagere tarieven. Klik op de foto voor meer info.

Kajakken en Suppen

Sportief en geweldig om te doen langs de prachtige kust. Wij kunnen een kajak of sup reserveren voor een onvergetelijke ervaring.

Massage & Yoga 

Aan huis verzorgt door Andrea is een ongekende luxe. Andrea is een gediplomeerd masseuse en geeft haar massages bij Casa Sereno. Tevens geeft ze Hatha- en Yin-yogalessen in Lagoa die u kunt volgen. Ook een yoga les (privé) aan het strand behoort tot de mogelijkheden. Klik op de foto voor meer info.

Wandelen 

De Algarve heeft een grote verscheidenheid aan wandelroutes. Heerlijk langs de kust of in de heuvels van het achterland. Ook  direct vanaf onze Casa zijn er meerdere wandelingen te maken. (Ook via de app wikiloc) Vergeet vooral de prachtige kustlijn niet die op loopafstand van ons huis is. Klik op de foto voor meer info.

Stranden

De stranden van de Algarve behoren tot de mooiste van de wereld. Op slechts een paar minuten met de auto vindt u Praia Marinha, Praia Albandeira en Praia Benagil met zijn bekende cave. Klik op de foto voor meer info.

Aquaparken 

Zijn meer dan geschikt om een bezoek aan te brengen. Met meer dan 300 dagen zon een genot om heen te gaan. Geschikt voor kinderen maar zeker ook voor mensen met het kind nog in zich. Klik op de foto voor meer info.

Fietsen 

In de Algarve met zijn prachtige paden en vergezichten is volop genieten. Op verschillende plekken zijn gewone fietsen, mountainbikes en elektrische fietsen te huur, dus voor een ieder wat wils. Klik op de foto voor meer info.