Casa Oleander

Casa Oleander

Casa Oleander, 38m2, staat achterin onze tropische tuin met erg veel privacy en ruime terrassen. Oleander is van alle gemakken voorzien en heeft een woongedeelte met een complete keuken, slaapkamer en een royale badkamer.Naast het mooie houten terras voor de casa met eigen ligbedden en luie stoelen hebben we een heerlijke plek gecreëerd onder de Johannesbroodboom met natuurlijke schaduw. Hier staat een ruime eettafel maar er is ook plek om ligbedden bij te plaatsen. Ook een plek waar van de avondzon kan worden genoten is niet vergeten. In de casa is airco aanwezig en een TV met de Nederlandse zenders en mogelijkheid tot streamen van Netflix e.a. (via mobile telefoon of tablet). De slaapkamer is voorzien van een royale, goede kwaliteit boxspring. Ook is er gedacht aan opbergruimte voor de kleding. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met veel afzetruimte op het blad en wandtoilet. Kortom is Oleander een plek om tot rust te komen en te genieten.

De gedeelde tuin heeft een heerlijk verwarmt zwembad met voldoende ligstoelen en een BBQ ruimte met eethoek. Daarnaast zijn er meerdere plekken om te kunnen relaxen. Vanwege onze kleinschaligheid zijn er maximaal 8 andere gasten aanwezig. De auto staat geparkeerd op het afgesloten terrein. De foto’s vanaf de foto met zwembad en paarse lavendel zijn van de gedeelde tuin. Alles ervoor is helemaal privé voor gasten van Oleander. 

Sereno heeft high-speed glasvezel internet voor vrije tijds invulling,  maar ook kan er vanuit hier goed gewerkt worden.

Klik hieronder door naar onze andere verblijven.

Appartement Beach
Naar appartement Cosy
Appartement Zen
Casa Verde