Verblijven

Casa Sereno heeft mooie, en compleet ingerichte appartementen, een casa en een luxe kamer. Alle accomodaties  hebben zicht op de tuin en het zwembad en zijn voor een verblijf met maximaal 2 personen. Als u bijv. kamer Beleza bijboekt i.c.m. appartement Beach kunt u ook met vier personen bij ons vakantie vieren. In dit verblijf zit nl. wel een eettafel voor vier (binnen en buiten) en twee ruime banken in de woonkamer. Vanwege de opzet is Casa Sereno niet geschikt voor kinderen jonger dan 15 jaar.

Casa Oleander staat achterin onze tropische tuin met erg veel privacy en ruime terrassen. Oleander is van alle gemakken voorzien en heeft een woongedeelte met een complete keuken, slaapkamer en een royale badkamer.

Lees meer.

Appartement Beach heeft en sfeervolle uitstraling en bevindt zich op de begane grond. Het 75m2 grote verblijf heeft een groot eigen terras. Het heeft alles wat nodig is voor een aangenaam verblijf.

Lees meer.

 

Appartement Zen heeft een warme uitstraling met fraaie Portugese details. Gelegen op de eerste verdieping met een een gezellig woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien. 

Lees meer.

Appartement Cosy geeft u een warm en huiselijk gevoel. Gelegen op de eerste verdieping met een een gezellig woonkamer met open keuken. Via de eigen trap komt u bij het zwembad en in de tuin.

Lees meer.

Kamer Beleza is een luxe kamer met een zitplek en wandtafel binnen. Er is een ruime inloopdouche en een separate wandtoilet. Naast de goede box-spring staat er een koelkast en een Nespresso-machine en andere benodigdheden waarmee er een heerlijk ontbijt gemaakt kan worden.

Lees meer.

Casa Joy is een typisch Portugees huisje aangrenzend aan Casa Sereno en wordt op dit moment gerenoveerd. Wij gaan deze casa verhuren als onderdeel van Casa Sereno. In overleg met de eigenaar zal er een mooi verblijf voor 2 personen worden gerealiseerd. We hopen van de zomer te kunnen gaan verhuren. Zodra er duidelijkheid en zekerheid is over de oplevering zullen we de casa actief in de verhuur opnemen. Op deze pagina zijn de vorderingen te volgen.

Lees meer