Verblijven

Casa Sereno heeft mooie, en compleet ingerichte appartementen en twee casa’s. Op één na hebben alle accomodaties  zicht op de tuin en het zwembad en zijn voor een verblijf met maximaal 2 personen. Casa Verde heeft een eigen tuin en oprit met parkeer-gelegenheid. Via een pad bereiken de gasten van Verde de tuin en zwembad. Boekingen met meerdere personen is mogelijk. Er kunnen dan 2 appartementen/casa’s worden gehuurd. Met name in combinatie met appartement Beach of Casa Verde is dit optimaal. Bij deze verblijven is er een eettafel voor vier personen aanwezig (binnen en buiten). Vanwege de opzet is Casa Sereno niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.

Casa Oleander staat achterin onze tropische tuin met erg veel privacy en ruime terrassen. Oleander is van alle gemakken voorzien en heeft een woongedeelte met een complete keuken, slaapkamer en een royale badkamer.

Lees meer.

Appartement Beach heeft en sfeervolle uitstraling en bevindt zich op de begane grond. Het 75m2 grote verblijf heeft een groot eigen terras. Het heeft alles wat nodig is voor een aangenaam verblijf.

Lees meer.

 

Appartement Zen heeft een warme uitstraling met fraaie Portugese details. Gelegen op de eerste verdieping met een een gezellig woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien. 

Lees meer.

Appartement Cosy geeft u een warm en huiselijk gevoel. Gelegen op de eerste verdieping met een een gezellig woonkamer met open keuken. Via de eigen trap komt u bij het zwembad en in de tuin.

Lees meer.

Casa Verde is een typisch Portugees huisje aangrenzend aan Casa Sereno. De plek heeft volledige privacy en van binnen zijn de originele details can de Quinta nog zichtbaar. De ruime woonkamer en een complete keuken bevinden zich aan de voorzijde. De slaapkamer bevindt zich in de voormalige keuken en natuurlijk ontbreekt de badkamer niet

Lees meer.