Appartement Cosy

 

Cosy heeft een sfeervolle, warme uitstraling met fraaie Portugese details (50m²). Gelegen op de eerste verdieping met een een gezellige woonkamer en open keuken die van alle gemakken is voorzien. Op de flatscreen TV kunt u de Nederlandse zenders ontvangen of streamen via Chrome Cast (Netflix etc.). Verder een slaapkamer met een goede box-spring en een ruime badkamer met voldoende afzetruimte. Het appartement is geschikt voor een verblijf in elk seizoen en heeft natuurlijk airco en verwarming. Appartement Cosy heeft net als al onze andere verblijven een eigen entree en vanaf uw balkon heeft u zicht op de tuin en het zwembad die rondom in het groen gelegen zijn.

De tuin heeft een heerlijk zwembad met voldoende ligstoelen en een BBQ ruimte met eethoek. Daarnaast zijn er meerdere plekken waar u heerlijk kunt relaxen en zich afzonderen. Vanwege onze kleinschaligheid zijn er maximaal 8 andere gasten aanwezig. De auto staat geparkeerd op het afgesloten terrein.

Ook Cosy heeft high-speed glasvezel internet voor persoonlijk vermaak, maar ook kan er vanuit hier dus goed gewerkt worden.

Het appartement is geschikt voor 2 personen.

Klik hieronder door naar onze andere verblijven.

Casa Oleander
Appartement Beach
Appartement Zen
Casa Verde