Appartement Zen

Zen heeft een warme, frisse uitstraling met fraaie Portugese details (50m²). Gelegen op de eerste verdieping met  een gezellig woonkamer en moderne, open keuken die van alle gemakken is voorzien. Op de flatscreen TV kunt u alle Nederlandse zenders bekijken of streamen via Chrome Cast (Netflix etc.). Verder een slaapkamer met een  zeer goede box-spring en een ruime badkamer. Het appartement is geschikt voor een verblijf in elk seizoen en heeft natuurlijk airco en verwarming. Appartement Zen heeft net als al onze andere verblijven een eigen entree en vanaf uw balkon heeft u zicht op de tuin en het verwarmde zwembad die rondom in het groen gelegen zijn.

De tuin heeft een heerlijk verwarmt zwembad met voldoende ligstoelen en een BBQ ruimte met eethoek. Daarnaast zijn er meerdere plekken waar u heerlijk kunt relaxen. Vanwege onze kleinschaligheid zijn er maximaal 8 andere gasten aanwezig. De auto staat geparkeerd op het afgesloten terrein.

Ook appartement Zen heeft high-speed glasvezel internet voor persoonlijk vermaak, maar ook kan er vanuit hier  dus goed gewerkt worden.

Klik hieronder door naar onze andere verblijven.

Casa Oleander
Appartement Beach
Naar appartement Cosy
Casa Verde