Appartement Beach

Beach heeft een moderne, maar sfeervolle uitstraling. Dit appartement (75m²) heeft een grote slaapkamer met veel bergruimte plus een badkamer met inloopdouche en toilet verder een grote woonkamer met flatscreen TV met de Nederlandse zenders. Verder is er een open keuken met alle benodigde apparatuur. Een Nespresso-apparaat, waterkoker, afwasmachine, oven en magnetron zijn aanwezig. Het uitzicht over de vallei en de tuin met zwembad is iedere dag weer een cadeautje. Het royale eigen terras voor het appartement heeft een eettafel en fauteuils. Voor schaduw zorgt de grote parasol en het zonnescherm.

De tuin heeft een heerlijk zwembad met voldoende ligstoelen en een BBQ ruimte met eethoek. Daarnaast zijn er meerdere plekken waar gebruik van gemaakt kan worden door de gasten. Vanwege onze kleinschaligheid zijn er maximaal 8 andere gasten aanwezig. De auto staat geparkeerd op het afgesloten terrein.

Ook Beach heeft high-speed glasvezel internet voor persoonlijk vermaak, maar ook kan er vanuit hier goed gewerkt worden.

Beach is goed te combineren met luxe kamer Beleza. Hierdoor heeft u een extra slaapkamer met een eigen toilet en douche. Ideaal met grotere kinderen of meerdere stellen. Want in Beach is verder alles ingericht voor vier personen.

Naar Casa Oleander
Naar appartement Beach
Naar appartement Zen
Naar appartement Cosy
Naar kamer Beleza