Casa Joy beschikbaar zomer 2021

Op 18 januari is er een begin gemaakt met de renovatie van Casa Joy. Dit typische Portugese huisje ligt direct aan de tuin van Casa Sereno. Wij, Karin en Kees, gaan deze verhuren als onderdeel van Casa Sereno en werken er naar toe om de verhuur deze zomer te kunnen starten. Het huisje is geschikt voor 2 personen en heeft een hele ruime eigen tuin. Hierdoor heeft is er erg veel privacy. Via een doorgang naar de tuin van Casa Sereno kunt u het zwembad bereiken dat u mag gebruiken.

Het is nu 20 maart dus even een update. Het dak is inmiddels vervangen en natuurlijk ontbreekt de Moorse schoorsteen niet. Het plafond is al iets zichtbaar en de aanleg van de badkamer is inmiddels begonnen. Alle leidingen worden aangebracht door de onze elektricien. Buiten zijn ze bezig met het grondwerk en ook de nutsvoorzieningen zijn voorbereid. Van de week worden de wanden gestuct en de badkamer betegeld

De buitenkant is helemaal opnieuw gestuukt en geschilderd. Net de traditionele kaders geschilderd rond de ramen en de deur. Wij worden steeds enthousiaster over Casa Joy. Nu aan de afwerking begonnen en de keuken is uitgezocht. Het krijgt steeds meer vorm. We hebben mooie deco en meubels gescoord in Nederland en natuurlijk hier in de Algarve.