Mooiste plek in de Algarve

Waarschijnlijk de mooiste plek die je kan vinden in de algarve. Weg van alle drukte, een eilandje van schoonheid. De allervriendelijkste ontvangst en zeer aangename en nette kamers, eigenlijk een privé luxe hotel met alle accommodaties. Privé terras, zwembad prachtige tuin veel zithoekjes en bijzonder veel privacy. wat kan je meer dromen. ( en wat voor behulpzame eigenaars!!)

Schitterende en schone accommodatie.

Een paradijs in Portugal! Wat hebben we genoten. De zeer grote gastvrijheid van Kees en Karin, de schitterende én schone accommodatie, de prachtige natuur van de Algarve… Kortom een absolute aanrader, zelfs in deze tijd!

Beste airbnb-vondst in lange tijd!

Deze plek is werkelijk prachtig van begin tot eind, van de setting tot de doordachte en nuttige details in het appartement, van het zwembad en de tuin. Je kunt zien dat Kees en Karin echt hun hart in deze plek hebben gestoken, zowel als huis als als plek voor gasten. Begin oktober was zo rustig en stil, ideaal voor een ontspannen vakantie. Zelfs als u er meestal van houdt om een ​​hele woning voor uzelf te krijgen, zoals wij gewoonlijk doen, heeft u, zoals het huis is ingedeeld, nog steeds het gevoel dat u dat ook doet. De hele plaats is niet alleen prachtig, maar ook gunstig gelegen, met enkele van de beste stranden in de omgeving op minder dan 10 minuten rijden. Zeker de moeite waard en zou zeker terugkomen. Beste airbnb-vondst in lange tijd!

Geweldige plek

Casa Sereno was de meest geweldige plek waar we verbleven tijdens onze vakantie in Portugal. Het is een heerlijk huis en een prachtige tuin. U vindt alles wat u nodig heeft en zelfs meer in de appartementen. Kees en Karin zijn erg aardig en gastvrij. Helemaal aan te bevelen. 100%! Bedankt dat we langs mochten komen!

Een paradijs op aarde

Alles klopt hier! Wat een waanzinnig gave plek om zorgeloos je vakantie te vieren. Je kunt hier lui en actief zijn, een heerlijk appartement voorzien van alle gemakken, fijne tuin met prachtig uitzicht inclusief lekker zwembad. Mooi